i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. i. g. g. g. g. g. g. g. g. L. æ. k. e. r. n. m. l. a. s. ,. d. f. o. h. u. t. v. p. -. b. ø. V. j. /. (. å. ). 4. 1. c. 2. 0
Lækker saftiglaksi fad med kokosmælk oggrønsagerdertil perlespelt. Kom laksen op i et fad. Det er også en børnevendelig ret viljegsige, da den ikkesmager af fisk på den måde at det gårindogovertagersmagen fra alle de andre ting
Den kan enten laves helt fra bunden, eller af en rest kartofler fra gårdagens aftensmad. Kartoffelmosen bliver varmet iovnen sammen med laksen, hvilketgiver den en dejlig sprød skorpe, en lidt blødere indre kerne, og er derpå fyldt med en mør laks, toppet med hytteost ogspinat
Legg potetene i en ildfast form, hell over urteblandingen. Mens laksen står iovnlager du sausen. Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'
Vend laksebøfferneibirkes, så de er helt dækkede. Kom nu laksen op i et ovnfastfad. Da jeg den anden dag købte to store lækre laksebøfferi torvehallerne, tilberedtejeg dem efter en opskrift fra kogebogen MK Bootcamp (se her)