Den sidsteversion har jeg valgt at lave helt uden noget andet end kyllingekødpåspyddene. For kyllingekødet smager ens, hvad end det er gennemhullet med et spyd, eller det er stegt helt
Jeg lagde dem på et stykke bagepapir, men da jeg ville dreje dem, for at få dem sprøde hele vejen rundt, sad de fu#king edderme fast påbagepapiret, så det gode skind blev hængende
Kyllingen sættes påspyddende, som har trukket i vand - så de ikkebliver alt for sorte. Peberfrugten og løget skæres imindre stykker til at sætte påspyddene
Til to personerKyllingespyd. Skær kyllingeni ternVend det sammen med engelsk sauce, mangochutney, sesamolie og sesamfrøLad kyllingen trække i køleskab ca
Husk stegt fjerkræ er bedst lige fra ovn, da den bliverlidt tør dagen derpå. På hver side. Nummer et, er hvis man har et spydtilstegning, som rotere iovn eller grill
Tag skrællen af, og stik et grillspydi. Bank kyllingen let med en kødhammer. Skær kødet imindre stykker, og spis det i et godt pitabrød med en grønt salat, agurk, frisk peberfrugt og en dressing