Nu tænker du måske at så kan det ikke lade sig gøre at både kyllingens lår og bryst bliversaftigt, men det kan det hvis du smører dinkylling og/eller fylder den medlækkerier under skindet sådan som det er tilfældetmed denne lækre, helstegtekyllingmed krydderurter
Det meste af tiden er brugt på at have kartoflerneiovn. Fyldet består, ud over kartoffel, af kylling, smør, cremefraiche, karry, salt, peber og ost på toppen
Læg det hele på en bageplade medbagepapir og hæld lidtolie over, samt salt og peber efter smag. Røres god sammen, gør ikke noget avocadoen ikke er helt most ud
med pasta, ris eller kartofler og en god salat. Vikl to skiver bacon om hver kyllingefilet. Klik her og få vores gratis e-kogebog med det lækreste tilbehør
Blend løg, svampe, æggeblomme, fromage blanc meditaliensk pølse, estragon og persilletil en fars. Man bliver bare aldrig træt af unghaner fra Bornholm vel