Hel kylling i ovn med hvidløg og rosmarin opskrifter

Nem kylling lavet i ovn

Nem kylling lavet i ovn

Vi forsøger at gøre det nemt at servere lækker sund mad, der er spændende for helefamilien. Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkernederi
Langtidstegt Kylling

Langtidstegt Kylling

Stop hvidløg, hakket persilleogcitronskiveri dyret og luk eventuelt med et par kødnåle i gumpen. Skyl kyllingeni vand oggnidindersidenmed salt og peber

kylling i stegeso

Skær det helei grove stykker og fordel det i stegesoen. Sæt låget på stegesoen og sæt den i en kold ovn
Kyllinglasagne...

Kyllinglasagne...

Bag lasagnen i en forvarmet ovn ved. et ovnfast fad. eller prøve mig frem mednoget nyt. Drys med revet ost
Kylling og grøntsager i ovn

Kylling og grøntsager i ovn

Server medkogterisog stegeskyen. medtilsvarende mængde sweet potatoes). Bland olivenolie, salt, peber, rosmarin, timianoghvidløgi en skål og vend grøntsagerne heri
Ovnstegt kylling med tilbehør

Ovnstegt kylling med tilbehør

Hvis jeg bruger en helkylling, gnider jeg kyllingenindvendigtmed salt og pensler medolieblandingenoversiden
Helstegt kylling – på hverdagsmåden

Helstegt kylling – på hverdagsmåden

dyret i et ovnfast fad ogi en ovn på ca. på ovnenog størrelse. med sådan noglekyllingerester. Put fyldet indi dyret og luk tilmed fx kødnåle
Kylling i Römertopf

Kylling i Römertopf

Server kyllingenmed de helt møre grøntsager og den gode sauce. Nu er jeg virkelig kommet i gang, med at bruge den der lerfætter med låg iovnen
Toscansk kylling

Toscansk kylling

hvidvinen stegeposeSkær citronerneiskiver, tryk hvidløgnelidt flade,  grov hak timian, rosmarinogchiliog bland det sammen medcitronpeber, hvidvin,  ogolie

Provence kylling m/ hvidløgsdressing

En rigtig god ovnret, der ingentid tager at lave. Kom i et ildfast fad sammen med laurbær ogprovencekrydderi (blanding af oregano, timian, basilikumogrosmarin), dryp med en god olivenolieogcitronsaft, Krydr med havsalt og peber fra kværn

Butterfly kylling

Tricket er at fjerne ryg og brystben fra kyllingen, hvilketikke kun sikrerdig en jævn fordeling af varmen, men også sørger for sprødt skindhele vejen rundt og en lidt kortere tilberedningstid