Ikke det hele. Ovenpå lægges kyllingen, som smøres medlidtolivenolieog krydres med salt og peber. Smør et ildfast fad medlidtolivenolie, og læg så appelsinskiver, hvidløgog de friske krydderurter deri
Vi forsøger at gøre det nemt at servere lækker sund mad, der er spændende for helefamilien. Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkernederi
Stop hvidløg, hakket persilleogcitronskiveri dyret og luk eventuelt med et par kødnåle i gumpen. Skyl kyllingeni vand oggnidindersidenmed salt og peber
Vi starter ud med tomatsovsen, da den bare skal være klar til når kyllingen skal iovnen. Brun dem på en pande (høj varme og kort tid, de bliverfærdigeiovnen)
Server medkogterisog stegeskyen. medtilsvarende mængde sweet potatoes). Bland olivenolie, salt, peber, rosmarin, timianoghvidløgi en skål og vend grøntsagerne heri
hvidvinen stegeposeSkær citronerneiskiver, tryk hvidløgnelidt flade, grov hak timian, rosmarinogchiliog bland det sammen medcitronpeber, hvidvin, ogolie
En rigtig god ovnret, der ingentid tager at lave. Kom i et ildfast fad sammen med laurbær ogprovencekrydderi (blanding af oregano, timian, basilikumogrosmarin), dryp med en god olivenolieogcitronsaft, Krydr med havsalt og peber fra kværn
Tricket er at fjerne ryg og brystben fra kyllingen, hvilketikke kun sikrerdig en jævn fordeling af varmen, men også sørger for sprødt skindhele vejen rundt og en lidt kortere tilberedningstid