Derfor var jeg ikke længe om at beslutte mig for at deltage i den niende runde af madbloggerudfordringen, der i alt sin enkelthed går ud på at kreere alt-i-en –> Altså at lave et helt måltid i en enkelt gryde/pande/wok/stegeso – you name it
Jeg har heller ingen speciel metode, jeg laver æggekage på. Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Heldigvis fik jeg lov til at starte forfra (og udskyde spisetiden), så min ret kunne komme på tallerkenen, godt hjulpet af hvidvin til svigermor, l'artisan til fruen og rester af boller i karry til ungerne
Porre, Broccoli og blomkål, snittes i mindre stykker og koges møre i vand uden salt. Tilsæt flået tomater (skyl dåsen efter med lidt vand og hæld dette i retten også)
nej det passer nu ikke for det har det været næsten hele "sommeren" - ØV. Jeg bruger gerne at komme en kanelstang, et par nelliker, en stjerneanis og et kar hele kardemomme i, det gir en skøn smag
Bloggeren fra holland
Alt skal være kogt godt igennem og derefter skal det hele blendes godt igennem med en stavblender. Blenderen holdes under overfladen, når du blender, ellers sprøjter det udover det hele
Vil jeg helst have en kogt kartoffel (som jeg for det meste finder dybt uinteressant. Der findes masser af krydderurte planter, der er lette at holde liv i - også i det danske klima og som ikke koster noget som helst i kalorierregnskabet, men som bare giver maden det lille - og nogle gange virkelig store - ekstra
Vend det hele sammen. Svampebygotto Bygotto er en risotto kogt på perlebyg i stedet for på ris. Kuller medcitrusmarineretblomkål og kartofler fra De Kanariske Øer Opskriften på kartoflerne har vi “lånt” på Kirstens hjemmeside, Kødfri fredag