Havreklid boller hvedeklid opskrifter

Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 100 g hvedeklid. 100 g havreklid
Sprøde boller med hvedeklid

Sprøde boller med hvedeklid

Her er en opskrift på rigtig lækre, nemme, sprøde og fiberrige boller. Form bagefter dejen til boller. 1 1/2-2 dl havreklid. Efterhæv bollerne i 20-30 min før de pensles med vand og bages på 200 grader alm. 1 1/2-2 dl havreklid

Klidbrød/boller

Nu formes til brød eller boller. 40 boller. Hvedeklid, havreklid, grahamsmel, kærnemælk og vand blandes og står i mindst 2 timer. Bollerne bages ved 200 grader i ca. Se flere sunde og slankende opskrifter på brød og boller her 3 brød ( 20 skiver) eller ca. 40 boller