tirsdag, hvem kunne så ikke godt have en knasende sprød havregrynskage. På sådan en helt alm. Måske er jeg heldig at der befinder sig et par stykker på kagedåsens bund, fra sidst jeg bagte dem, ellers må jeg i gang igen
De glutenfri havregrynskager kan holde sig sprøde i dåsen i ca. Instruktioner. Tænd ovnen på 175°C. Start med at blande havregryn, mel, bagepulver og vanilje i en skål og sæt det til side
1. Smelt smørret – enten i mikroovnen eller i en gryde. 2. Bland havregryn sammen med smeltet smør. 3. Pisk æg og sukker lyst og luftigt og bland sammen med havregryn/smør
Jeg har trukket en vinder af det lækre sengetøj fra Milk Copenhagen, men først deler jeg en opskrift med jer på en dekonstueret glutenfri havregrynskage med marengs og lemon
Havregrynskager med chokolade og tørret frugt (ca. Disse småkager er et sikkert hit i alle hjem. De har alle julens krydderier blandet sammen med tørrede frugt og mørk chokolade – det bliver næsten ikke bedre
Vi har i år valgt at lave Havregrynskager. Det er måske ikke en småkage man umiddelbart tænker på, når man tænker på julesmåkager, men det er nu en rigtig lækker småkage
Efter et par forsøg lykkedes det for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
"Lille portion" er til havregrynskager, franske vafler, honningekager osv. Tag smørret ud i god tid og lad det stå ved stuetemperatur så det bliver blødt