Sunde og lette småkager. Bag småkagerne i en 180 grader forvarmet oven i 15 min. Ingredienser. 2 modne bananer2 dl havregrynMos banerne ud i havregrynet
Nemme småkager til forårets gåture, hurtige at lave. Det føles til tider som om det er hurtigere at bage småkagerne end at få den lille i tøjet hvis det er en af de umedgørlige dage
Jeg har bagt nogle spændende småkager her til formiddag - Jeg kunne sgu ikke sove længe. Disse småkager er uden sukker eller tilsat fedtstof - Så jeg tør godt smage
Det kan godt være at jeg er en brød-pige, men jeg elsker også kage, og især cookies. De må meget gerne være sprøde og crunchy i kanten men bløde indeni
tirsdag, hvem kunne så ikke godt have en knasende sprød havregrynskage. På sådan en helt alm. Måske er jeg heldig at der befinder sig et par stykker på kagedåsens bund, fra sidst jeg bagte dem, ellers må jeg i gang igen
Portionen er meget stor og rækker til 4-5 bageplader alt efter størrelsen på småkagerne. Inden småkagerne sættes i ovnen gives de et let tryk med håndroden og de bages midt i ovnen 10-15 minutter til de er let gyldne i kanten
Så jeg gik igang med, at bage disse lækre og nemme havregrynskager. Vend havregrynsblandingen i. Det tager ikke meget mere end 30 minutter, så har man nybagte småkager. Jeg fik 18 havregrynskager ud af 1 portion, 9 på hver bageplade