I årets SVEDdIGSTE julekalender, giver Lotte træningstips, og jeg kommer med sundere julegodter, med mindre sukkerog en bedre fedtfordeling her i hele julen
Jeg spiser det med æble ogkanel på - det er meget bedre end medsukker, synes jeg. I vinterhalvåret plejer jeg at spise havregrød, som vist på billedet, lavet med mælk og lidt salt
Til aften ville jeg lave pandekager, men lidt sundere en de almindelige - jeg havde ikke selv lyst til "kesoplatter" (med hytteost ) så overvejede noget fuldkornsmel af en art, men faldt så over en opskrift uden mel, men med havregryn
Det blev ikke modtaget helt super godt i starten, men det bliver mere og mere accepteret af resten af familien… Det er egentlig bare en ganske almindelig havregrød ,men med forskellige slags toppings
du kan røre lidt i en varm kop mælk ogdermed lave hjemmelavet chai the, lave en kop the/kaffe og toppe med mælkeskum og drysse med sirup (se ovenstående billede) eller også kan jeg virkelig anbefale at spise varm havregrødmed friske æbletern, ristede nødder og chai sirup til morgenmad – GUF
Æblemarmeladen er også perfekt i sig selv, hvis du har en nybagt lun bolle, eller som æblemos/topping til din morgenmad – om det så er havregrød eller skyr
Og I ved, hvor meget jeg elsker havregrød om morgenen. Alstå blev det til en lækker, cremet havregrød på mandelmælk toppet med hjemmelavet æblekompot på en helt almindelig hverdagsmorgen
KÆMPE portioner af havregrød fyldt med smør og honning. Det er faktisk en sjov størrelse, for hoveddelen af mit liv blev jeg tvangsfordret af min mor medhavregrød
Bevares, halvlunken havregrød, der har ventet lidt for længe, er der ikke noget ved. Så ved jeg lige præcis, hvor lidt eller meget sukker, jeg får indenbords