Og så er det jo heller ikke fordi, at det er raketvidenskab at mikse en havregrød sammen. Jeg er ret vild med grød, ikke kun fordi det er nemt, sundt og hurtigt at smække sammen, men fordi det minder mig om mine bedsteforældre
Pisk den bløde eller smeltede kokosolie, peanutbutter, ægget og mælken godt sammen i en en skål. Hæld dejen i et tærtefad, der er smurt eller foret med bagepapir
Prøv også denne havregrødmedpeanutbutter og banan – der er ligeledes masser af protein i. Men det har været lidt af et projekt, så jeg er glad for, at jeg virkelig godt kan lide havregrødmed æggehvide
I weekenden har jeg for eksempel spist havregrødmedpeanutbutter og banan, hvor jeg i hverdagene som regel spiser havregrødmed dadler og måske med tilsat æggehvide (for at få så mange proteiner som muligt)
Jeg har dog alligevel noget for deres havregrød. Denne gang skulle vi dog prøve noget andet og kastede os ud i deres acai bowl (en frisk og farverig smoothie bowl på de supersunde acaibær) toppet med granola, kokosflager, jordbær, banan, blåbær og peanutbutter
Den tager ingen tid at lave, de fleste ingredienser finder man i sit basislager, den holder dig mæt længe grundet fibrene fra både havregryn, bananen, mandler og dadler og fylder dig med gode fedtstoffer fra hampefrøene og tilmed de enkeltumættede fra peanutbutteren
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Havregrødmed solsikkekerner, hørfrø og birkes toppet med bananskiver og kanel. Havregrøden ville jeg nok også blande om aftenen, så den blot skulle varmes om morgenen
Jeg starter hver eneste morgen medhavregrød og det har jeg gjort i halvandet år. Grøden kan nu serveres med alverdens topping i form af chutney, nødder, peanutbutter, frugt eller endda revet grøntsager
Jeg havde naturligvis svært ved at tvinge det hele ned – særligt fordi den havregrød var spækket med smør og honning – og jep, min mor stod og holdte nøje øje
En af mine absolutte yndlingsretter til morgenmad er havregrød, dog er det sjældent at jeg rent faktisk kan nå at lave det om morgenen, da jeg er lidt for slem til at stå for sent op
Panna cotta med æble og karamel / Islagkage med saltkaramel og brownie / Cheesecake med saltkaramel og mandler / Havregrødmed æble, karamel og mandler / Panna cotta med hinbærcoulis og karamel
Havregrødmedpeanutbutter og banan. Banan og peanutbutter i sammenspil gør, at grøden hverken bliver for sød eller for salt – og toppet med kanel, smager det faktisk lidt af risengrød