Prøv også denne havregrødmed peanutbutter ogbanan – der er ligeledes masser af protein i. For det gjorde jeg, da jeg på denne blog læste, at man kunne tilføre æggehvide til sin havregrød
Ideen opstod egentlig i sommerhus med en veninde for et par uger siden, hvor vi gerne ville eksperimentere med en ny version af bagt havregrød, og da vi begge var ret vilde med det, måtte jeg hjem, lave det igen og tage billeder af retten, så jeg kunne dele den med jer også
Men efter jeg er flyttet, spiser jeg faktisk en del mere havregrød, hvilket jo også er lækkert. Min granola her er derfor sukkerfri, og så er den fyldt med masser af grovvalsede havregryn, kerner, frø, kanel, mandler og syrligt-søde tørrede tranebær
Vanillemuffins, lavet på havregrød, med sund nutellalag og vanillecreme - vanillecremen. Lav isen, der er ret proteinrig, da den laves på frossen moden banan, vanille og kvark / skyr (kvark giver en bedre konsistens, ogmed samme proteinindhold)
Det blev ikke modtaget helt super godt i starten, men det bliver mere og mere accepteret af resten af familien… Det er egentlig bare en ganske almindelig havregrød ,men med forskellige slags toppings
Havregrødmed solsikkekerner, hørfrø og birkes toppet medbananskiverogkanel. Havregrøden ville jeg nok også blande om aftenen, så den blot skulle varmes om morgenen
Jeg havde naturligvis svært ved at tvinge det hele ned – særligt fordi den havregrød var spækket med smør og honning – og jep, min mor stod og holdte nøje øje
En af mine absolutte yndlingsretter til morgenmad er havregrød, dog er det sjældent at jeg rent faktisk kan nå at lave det om morgenen, da jeg er lidt for slem til at stå for sent op
Tilsæt kanelog smag til med salt. Havregrød tager man aldrig fejl af, og den behøves ikke at være kedelig, men kan peppes op på mange forskellige måder med nødder, tørret eller frisk frugt
I dag anbefaler jeg en Havregrød, sødet medbananog serveret medkanelog blåbær. Her fik hun havregrødmedkanel, sukker og en smørklat mens vi så Nissebanden, som sang "Det er risengrød"
Havregrødmed peanutbutter ogbanan. Bananog peanutbutter i sammenspil gør, at grøden hverken bliver for sød eller for salt – og toppet medkanel, smager det faktisk lidt af risengrød
lave en havregrød ala rødgrød med fløde. Min morgenmad består hver dag af havregrød, vand, proteinpulver (eller æggehvider), en form for frugt og nødder