Havre opskrifter

GROVE HAVRE MUFFINS

GROVE HAVRE MUFFINS

For et stykke tid siden bagte jeg nogle virkelig lækre havre muffins. Sigt hvedemel og natron sammen i en skål, og tilsæt grahamsmel, havreflager og salt
Banan Havre Pandekager

Banan Havre Pandekager

M. e. g. t. l. æ. k. r. p. a. n. d. u. m. o. -. v. i. s. H. b. å. f. w. 5. E. /. 2. ½. h. 1. 4. j. ,. T. ø. J. F. c. D. 0. B. L. y. 3. V
HAVRE - GRYN - FRUGT

HAVRE - GRYN - FRUGT

Havregrød, lyder umiddelbart som en kedelig start på dagen. Vand og havregryn hældes i en gryde og varmes stille og roligt op
Polarbrød Havre

Polarbrød Havre

bland havregryn og hvetemel i sammen. Bland rugmel og havremel i sammen og tilsett saltet, bland godt. 2 dl havremel. 1,2 dl små (lettkokte) havregryn. 2 dl havremel. 1,2 dl små (lettkokte) havregryn
Havre og sjokolade snackbar

Havre og sjokolade snackbar

Bland havregryn,olje og salt i en bolle, bland godt, ha det over på et bakepapir på en stekeplate. I en bolle tilsetter du ricecrisp,bakepulver, kvernet hasselnøtter, sjokolade og havregrynene
Grove surdejsboller med havre og rug

Grove surdejsboller med havre og rug

Det endte så ud i de her lækre havreboller med rug. Herefter tilsættes havregryn, speltflager, rugmel og salt og det hele blandes godt sammen
Bær med havre, fløde og cognac

Bær med havre, fløde og cognac

En skotsk dessert også kaldet Cranachan eller "flødeskums havregrød". Rist havregryn og honning over varmen i en gryde og hæld det på bagepapir til afkøling
Spicy havregrød (havre Upma)

Spicy havregrød (havre Upma)

I princippet elsker jeg havregrød. Dette er havregrød i en bad ass, spicy og mega lækker udgave. havregryn

Grove surdejsboller med havre og rug

Det endte så ud i de her lækre havreboller med rug. Herefter tilsættes havregryn, speltflager, rugmel og salt og det hele blandes godt sammen

19. december - havre

En fast juletradition hjemme hos os er Havregrynskugler. Havregrynskugler. Havregrynene smuldres i og det hele blandes godt

Sandwichstykker med havre

Opløs først gæren i vandet og tilsæt herefter havregryn, durummel, hvedemel og salt. 300 g havregryn. 300 g havregryn
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Drys eventuelt med kerner, havre eller mel, hvis du ønsker et mere rustikt look. 50 g gryn (jeg brugte almindelige fintvalsede havregryn). 50 g gryn (jeg brugte almindelige fintvalsede havregryn)