For et stykke tid siden bagte jeg nogle virkelig lækre havre muffins. Sigt hvedemel og natron sammen i en skål, og tilsæt grahamsmel, havreflager og salt
bland havregryn og hvetemel i sammen. Bland rugmel og havremel i sammen og tilsett saltet, bland godt. 2 dl havremel. 1,2 dl små (lettkokte) havregryn. 2 dl havremel. 1,2 dl små (lettkokte) havregryn
Bland havregryn,olje og salt i en bolle, bland godt, ha det over på et bakepapir på en stekeplate. I en bolle tilsetter du ricecrisp,bakepulver, kvernet hasselnøtter, sjokolade og havregrynene
En skotsk dessert også kaldet Cranachan eller "flødeskums havregrød". Rist havregryn og honning over varmen i en gryde og hæld det på bagepapir til afkøling
SQUASH- & HAVREBRØD. SQUASH- & HAVREBRØD. 3 dl grovvalsede havregryn. 3 dl grovvalsede havregryn. Jeg er egentligt ret glad for grøntsager i min mad – særligt når det kommer til bagværk
Jeg prøvede mig lidt frem og valget faldt på denne hasselnøddemazarin, hvor der både indgår havre og citron i opskriften, som giver en helt særlig både frisk og sød smag til kagen
Drys eventuelt med kerner, havre eller mel, hvis du ønsker et mere rustikt look. 50 g gryn (jeg brugte almindelige fintvalsede havregryn). 50 g gryn (jeg brugte almindelige fintvalsede havregryn)