Smag til med salt og peber og evt. Madopskrifter › Forretter › Forretter med laks. Placér det ovenpå flødeostcremen, og så kan de lækre små hapsere serveres
Jeg har planer om at dele opskrifter på en masse små lækre appetizere den næste tid, som jeg vil gemme under kategorien forretter/små retter – og som også vil være perfekte små retter til at sammensætte sin egen sommer tapas
Nogle opskrifter er selvfølgelig ganske lige til – en kage skal selvfølgelig ikke kategoriseres som aftensmad – men når det kommer til så meget andet, kan det altså godt være svært
Den smagte dejligt, men var ret stor og mættende i forhold til at det skulle være en forret. Her får i et lille indblik i min oplevelse, og jeg kommer med mine anbefalinger til din egen tur rundt i det veganske New York
Brug ovnens eftervarme til at lave små brødhapsere. Så er der hapsere…. En lækker auberginedip tilforret, som knas til aperitiffen – eller bare sådan ind i mellem
Allerførst fik vi serveret en meget kunstnerisk anretning af diverse små, smagfulde hapsere. Det kan godt være, at der ikke var så mange forskellige retter at vælge imellem, men til gengæld bestod hver og én af et bredt udvalg af spændende og anderledes ingredienser
De kan osse spises som hapseretil frokost eller som en let forret. Søde kartofler med avocado og kalkunbacon er et lækkert og anderledes input til tapasbordet
For en uges tid siden lavede jeg disse lækre spinatpandekager med røget laks, ruccola, avokado og hytteost – en nem og lækker hverdagsret som også sagtens kunne serveres i små hapsere som forret eller appetizer
Disse små hapsere er selleri”blinis”. Jeg er netop vendt hjem efter en meget spændende rejse til Iran – derfor har der været stille på bloggen et par uger
Forret - små hapsere af kiks med rejesalat (billede dur desværre ikke) samt et glas Asti D. Christian var åbenbart i det romantiske hjørne og havde dækket et fint bord, købt blomster og gav sig efterfølgende i kast i køkkenet hvor han kreerede en fantastisk fem retters middag til os
Men med lidt opfindsomhed og smageskeen på plads, bliver det til en lille kulinarisk godbid. Du kan med fordel starte denne lille forret, dagen før du skal bruge den
)Forretten var små hapsere - laks med peberrod, agurk og tomat, vandbakkelse med salat, rejer, dressing og ærter, grissini med serranoskinke om, snackagurk og salsa