Serveres med grøn salat. Skær hamburgerryg i tern. Rør hamburgerryg tern og persille i æggeblandingen. Hamburgerryg med flødekogte gulerødder1 kg hamburgerryg1 løg1 tsk peberkorn4 gulerødder1 appelsin2,5 dl flødeHavsalt og peber2 dl cremefraiche 18%½ citron1 tsk honning3-4 spsk friskrevet peberrodLæg hamburgerryggen i en stor gryde. Lad hamburgerryggen koge ved svag varme i 1 time. Quiche med hamburgerryg og persille1 rulle færdig tærtedej4 æg1,5 dl fløde200 gr hamburgerryg1 bundt bredbladet persilleHavsalt og peber100 gr revet emmentalerTænd ovnen på 200 gr. 1 kg hamburgerryg. 200 gr hamburgerryg
I aften blev menuen fastlagt med udgangspunkt i min lyst til hamburgerryg, og det passede perfekt, da jeg spottede en opskrift i den nyeste "Spis bedre" magasin
Hvem har ikke prøvet den klassiske med at få en rugbrød med hamburgerryg og agurk med. Det var lige fra risengrød, til frikadeller med kartoffelsalat, pizzasnegle, pølsehorn og frikadellespandauer
En dildmarinade, som smager ala den dilddressing, du køber til røget laks, men her i en sund hjemmelavet udgave - toppet ovenpå enten hamburgerryg eller laks
Snit salat, tomater, agurk og peberfrugt. Bland alle ingredienserne til "salaten" i en skål. Fordel "salaten" på bunden og rul den sammen som en roulade
Det er heller ikke selve kombinationen jeg ser som usund, det skulle måske lige være fordi der mangler lidt grønt, men det kan vi kompensere for ved en salat eller gnavegrønt på sidelinjen
Den smager hen mod den dilddressing, du topper ovenpå en røget lakse-mad, og når den kommes i ovnen sammen med hamburgerryggen, bliver smagen lettere karameliseret
Den får lidt smag ala den dilddressing, du topper ovenpå en røget lakse-mad, og når den kommes i ovnen sammen med hamburgerryggen, får den en lidt karameliseret smag