Skær hamburgerryg i små tern og blad dem i risene. Læg de kolde ris i en salatskål. 3-4 dl kolde kogte ris4 tykke skiver hamburgerryg4 tomater1 bundt bredbladet persille1 bundt purløg4 skiver rugbrød2 spsk olivenolie1 spsk havsalt1 spsk tørret oreganoVinaigrette
Kom hamburgerryggen og laurbærblade i en gryde, og kom koldt vand ved, så det dækker. Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
medisterpølser, frikadeller, stegt fisk, bøf, ja, eller hamburgerryg. Den traditionelle varme kartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med kold kartoffelsalat eller en varm med hvidvin og friske krydderurter eller lignende
Rugbrød med hamburgerryg. Hæld vandet fra, og skyl igen under koldt vand for at køle det ned. En af de sværeste ting at undvære, i hvert fald for mig, er brød
Hvem har ikke prøvet den klassiske med at få en rugbrød med hamburgerryg og agurk med. Det er altså ikke særlig hygiejnisk at børnenes mad ikke kan holdes kold
En dildmarinade, som smager ala den dilddressing, du køber til røget laks, men her i en sund hjemmelavet udgave - toppet ovenpå enten hamburgerryg eller laks
Bollerne blev fyldt med en skive hamburgerryg, vi koger altid et helt stykke hamburgerryg som vi skærer op til pålæg, en skive ost, rødløg, tomat og rød peber
Vi fik en rest koldhamburgerryg og en blomme tomat til. Ca 10 kartoffel pandekager. 450 g kartoffel200 g gulerødder2 rødløg3 ægsalt og frisk kværnet peberolieGrønsagerne gøres i stand og rives groft
Hamburgerryg dækkes af koldt vand, koges ved svag varme, under låg ca. Kogt hamburgerryg. Der slukkes for varmen og hamburgerryggen hviler i kogevandet ca
Hamburgerryg dækkes af koldt vand, koges ved svag varme, under låg ca. Kogt hamburgerryg. Der slukkes for varmen og hamburgerryggen hviler i kogevandet ca