Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?Halloween for Hekse, Divaer og Mariehøns…. Pandekager med blåbær Menu Brunchbuffet. For lidt mad er rigtig skidt, for meget mad er spild af penge DoodleMor
Mit madværksted – Påskefrokost: Friske forårssalater og grillet kyllingHalloween for Hekse, Divaer og Mariehøns…. Hvis du ønsker nogle af opskrifterne, så skriv endelig en kommentar – så lægger jeg dem gerne på bloggen DoodleMor
Happy Birthday to Me!Halloween for Hekse, Divaer og Mariehøns… . Jeg er et stort madøre, så derfor skal der selvfølgelig være madDoodleMor
Chili Con Arne, på den nemme og hurtige måde Næste gang er i oktober til Halloween, hvor der er udklædning som indgangspas og der vil blive serveret varm lækker græskarsuppe, hjemmebagt græskarbrød med rosenmarin og hvidløg og dertil en ond og djævelsk halloweengræskarkageKunstnerKram
ugens menu uge 43, 2012 – knudrede knolde: ovnbagte jordskokker m. tørrede tomater For en del år siden udgav jeg på mit tidligere forlag, Olivia, en bog om halloween og al halløjet i forbindelse med denne “dødefest” Kødfri fredag