Tilbehør. Denne lækre og børnevenlige ret, er super hurtig at lave, og et alternativ til dem der elsker smagen af pasta og kødsovs, men gerne vil have et alternativ til pastaen
tradisjonelt dansk tilbehør som er rødbeter, syltede agurker og kapers. Hakkebøff -eller hakkebøf, som det heter i Danmark er en gammel, klassisk dansk favoritt
Blomkål og jordskokker er begge i sæson og derfor oplagte valg som tilbehør. Opskrift på hakkebøffer med karamelliserede løg med et twist og grydestegt blomkål
Jeg er ret vild med kombinationen af den lidt jordede rødbede sammen med den salte feta, og disse bøffer vil sagtens kunne erstatte en hakkebøf eller bare spises alene med tilbehør til
hakkebøf, medisterpølse eller stegt fisk. Den portion, du har fået opskriften til herover, er til fire personer som tilbehør, hvis der ikke er andet tilbehør – som der oftest er til grill i form af flutes, salat, kartofler og lignende
Små hakkebøffer (til burgerne). Derudover er der mulighed for at variere maden, man laver på den, og tilbehøret i det uendelige, så man behøver ikke spise det samme hver gang
Jeg serverer dem både til alt fra hakkebøf til mørbradgryde. Ingredienser til 4 personer (tilbehør). Råstegte kartofler er rå kartofler stegt på panden
Vil du have en version, der fylder lidt mere, men stadig passer til indiske retter og måske også en dansk hakkebøf, så riv en agurk på den grove side af rivejernet, og pres væden ud ved at pakke det ind i et rent viskestykke og klemme, mase og vride