Form oksekødet til hakkebøffer, og krydr dem med salt og peber på begge sider. Brun hakkebøfferne af i smør og olie på en pande, og læg dem over i et ildfast fad
Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. En god hakkebøf består af hakket kød fra en ko der har haft det godt, er blevet aet på mulen, kløet i panden og har gået og gumlet grønt græs på marken
Det er mos, der kan spises til alle slags kød – vi fik en hakkebøf af egen avl til. Jeg ved det godt. Jeg sagde, jeg ikke ville skrive mere om ramsløg i denne sæson
Form kødet til fire hakkebøffer. Server salsa verde til hakkebøfferne og de saltbagte kartofler. Saltbagte kartofler med salsa verde og hakkebøf500 gr nye kartofler1 dl havsalt500 gr hakket oksekød1 spsk smør1spsk olieSalsa verde1 fed hvidløg2 spsk kapers2 spsk syltede cornichoner1 spsk grov Dijon sennep1 spsk rødvinseddike1 dl olivenolie1 lille bundt bredbladet persille1 lille bundt basilikum1 lille bundt mynte1 lille bundt dildSalt og peberTænd ovnen på 200 gr. Krydr hakkebøfferne med peber og steg dem 4-5 minutter på hver side på en pande i lidt olie og smør
Form kødet til fire hakkebøffer. Server salsa verde til hakkebøfferne og de saltbagte kartofler. Saltbagte kartofler med salsa verde og hakkebøf500 gr nye kartofler1 dl havsalt500 gr hakket oksekød1 spsk smør1spsk olieSalsa verde1 fed hvidløg2 spsk kapers2 spsk syltede cornichoner1 spsk grov Dijon sennep1 spsk rødvinseddike1 dl olivenolie1 lille bundt bredbladet persille1 lille bundt basilikum1 lille bundt mynte1 lille bundt dildSalt og peberTænd ovnen på 200 gr. Krydr hakkebøfferne med peber og steg dem 4-5 minutter på hver side på en pande i lidt olie og smør