Normalt vil jeg servere hønsiaspargesi tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- ogtomatskiver
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. b. l. e. v. r. k. o. t. s. u. p. å. n. y. ,. ø. N. j. f. M. D. c. 1. ½. -. 2. m. . T. K. 5. 0. h. æ. S. /. V. ). g
Hønsebouillon Ca. Smør ogolie kommes på panden , når det er smeltet kommes RiseneI. Ryst panden med meget jævne mellemrum, det må ikke tørre ud eller brænde på
Lækker friskkyllinge-/hønse. Den er let og lækker og mætter stadig godt. Salt og peber. Denne kartoffelsalat er super lækker til alle sommerens grillaftner
Lækker hønsekødssuppeoghønsiaspargestil tarteletter. Vi har længe snakket om at lave hønsekødssuppe fra bunden og det er noget man skal lave en dag man har god tid
Men sørger man for at koge fond på kyllingeskroget efterfølgende og enten laver en god cæsarsalat eller alternativt tarteletter med hønsiaspargesbliver der hurtigt to til tre måltider på blot en kylling
Jeg vilsige, at det er en anderledes version af tarteletter med hønsogasparges. lige en hønsebouillon-terningi sammen med vandet, for at få ekstra meget smag
Spisfriefiski stedet for opdrættede, hvis det er muligt, så anskaf dig et par hønsog nyd hvor godt det føles at få nylagte æg retur for sidste aftens madrester