Gulerodspuré opskrifter

Hummerbisque

Hummerbisque

gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glaze. Det her er altså guf i mavsen
Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glace. Oksemørbrad m. Hvad mere kan man forlange
KYLLING - PIKANT - PURÉ

KYLLING - PIKANT - PURÉ

Gulerodspuré. FORORD. Kylling er og bliver godt. Vi har forsøgt os lidt med nogle smagsvarianter, smagsforstærkere samt krydderurter - men at holde sig til en omgang pikantost fra Buco er og bliver en vinder
SØNDAGSHYGGE

SØNDAGSHYGGE

Sådan kan en kyllingefilet og et par gulerødder også se ud, hvis man tænker lidt på anretningen. Søndagens aftensmad bestod af kyllingefilet rullet i seranoskinke og tilberedt i sous-vide, gulerodspure, bolsjebeder og lynsyltede løg
Kornotto med gulerødder og persille

Kornotto med gulerødder og persille

gulerodspuré. kernerne har kogt nok tilsættes gulerodspuré, parmesan og persille og det hele. Der har været stille på bloggen nogle dage, da jeg har været en tur i Sønderjylland
Gulerodspizza med et twist

Gulerodspizza med et twist

Vi har fornyet den klassiske pizza med gulerodspuré istedet for tomatpuré – lyder det ikke godt. Gulerodspuré
Gulerodslasagne

Gulerodslasagne

Lasagne behøver ikke at være lig med masser af kød og tomatsovs. Denne version med gulerødder, spinat og ricotta er et forfriskende alternativ til den velkendte lasagne
Oksespidsbryst med gulerodspuré og gremolata

Oksespidsbryst med gulerodspuré og gremolata

Gulerodspuré. Imens laves gulerodspurén. Gulerodspuré. 1½ cm x 1½ cm, som sættes på gulerodspurén. En af mine små retter denne weekend var oksespidsbryst med gulreodspuré og gremolata
Laks med valnødde Crunch

Laks med valnødde Crunch

være et stykke laks med valnødde crunch og bønnefritter med gulerodspuré til. En lækker og nem aftensmad kunne f

Formel B

Jomfruhummer à la nage med gulerodspuré samt grønt fra friland og lammefjorden. Mad når det er bedst. Jeg vil virkelig anbefale jer at prøve denne restaurant

Fridag på en fredag

Det skal da fejres med god mad. Lavede fyldt kyllingebryst med serranoskine på bund af gulerodspure. Hertil pommes Anna og en bønnesalat Kylling