Opskrift Gulerodskage med cream cheese topping. Gulerødder i kage er bare godt. De tilfører fugt, så kagen blive “svampet” og masser af sødme, så der kan reduceres i sukkermængden i forhold til mange andre kager
I. g. å. r. t. a. l. e. j. o. m. f. i. n. h. u. -. d. æ. s. J. k. 2. D. Y. b. v. w. y. K. ø. ,. p. O. M. C. c. 4. 0. ). N. R. G. 3. ½. 1. (. /. L. T. S. B. H. F. U. A. V. i g
M. i. n. m. a. d. h. v. e. b. s. l. u. t. o. ". ø. g. k. c. f. j. p. r. T. å. D. ,. y. J. -. 2. O. A. H. æ. (. 1. ). 0. 3. ¼. 5. 7. ½. F. 4. %. x. B. ®. P. S. G. V. /. 6. L. 8. 9
Jeg synes dog den smager bedst uden, men jeg er ikke sikker på resten af familien er enige. I weekenden bagte Lille K og jeg denne lækre gulerodskage som er fyldt med goder sager, masser af gulerødder og smager helt igennem fantastisk
Heldigvis findes der gulerodskage i mange variationer – her er endnu én til samlingen. Den er både svampet, sød og velsmagende (hvilket vist kun er godt, hvis man er en kage)…
Svampet gulerodskage og Pukka te. I går lavede jeg denne gulerodskage fra New Orleans, og kan virkelig anbefale og prøve den, og ja, det var svært og vente til den var afkølet, hvilket det anbefales, men det er hele ventetiden værd