Æg piskes med sukker og brun farin til det bliver “cremet”. For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage med ostecreme
Æg, sukker, kanel, vanille og salt piskes indtil blandingen er hvid og luftig. Jeg havde i sidste uge fået bagt et par gulerodskager og de bliver bestemt ikke ringere ved, at komme en tur i fryseren
Rør melblandingen sammen med smør, sukker og æg-blandingen. Gulerodskage kan nydes som den er eller man kan lave en ostecreme af flormelis og neutral flødeost
Fyld ostecremen i en sprøjtepose med den tyl du gerne vil bruge – alt er muligt. Min mor spurgte tidligere på ugen om jeg ikke ville bage min ‘berømte’ gulerodskage så hun kunne tage den med til afslutning på arbejdet, og selvfølgelig ville jeg det
Bunde lavet af svampet gulerodskage. vaniljesukker. Mellem bundene den lækreste ostecreme. Hvis ikke man har den tid, så vil jeg anbefale bare at lave kagen og cremen og servere den som en helt almindelig gulerodskage m
Bunde lavet af svampet gulerodskage. vaniljesukker. Mellem bundene den lækreste ostecreme. Hvis ikke man har den tid, så vil jeg anbefale bare at lave kagen og cremen og servere den som en helt almindelig gulerodskage m
Mel, sukker, bagepulver, natron, salt og kanel blandes sammen og røres langsomt i æggeblandingen. Prikken over "i"et vil være en ostecreme på toppen af kagen
Jeg er sucker for gulerodskage, og den syrlige ostecreme på toppen. Gulerodskage. Så derfor har jeg lavet denne lidt sundere udgave af kagen, uden sukker, sødemiddel eller mel
Pisk æg og sukker luftigt. Den klassiske gulerodskage med ostecreme. Når kagen er helt afkølet piskes alle ingredienserne til ostecremen, der smøres ud over kagen