Æggene piskes i èt af gangen, herefter blandes de tøre ingredienser i. Ingredienserne til ostecremen røres sammen og hældes på kagen, når den er kølet af
Ingredienser. For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage med ostecreme
Et stort lager af gulerødder og herligt selskab af skønne folk fra medievidenskab samt regnvejrsdage udløser en fristelse/lyst til at lave denne gulerodskage
Der skal bruges følgende ingredienser til kagen. Til frosting skal der bruges følgende ingredienser. Kagen smager simpelthen alt for godt og så er den dejlig svampet
Bland de tørre ingredienser og sigt dem i. Lækker svampet gulerodskage med paranødder dækket med en frisk citron-creamcheesefrosting og pyntet med kokosflager og påskeæg
Jeg har, som altid, udeladt de ingredienser, vi ikke kan bruge til noget – som eksempelvis hvidt sukker og mel – og i stedet proppet den med lækkerhed for krop og sind