Farin og olie røres sammen. Æggene piskesi èt af gangen, herefter blandes de tøre ingredienseri. Ingrediensernetil ostecremen røres sammen og hældes på kagen, når den er kølet af
Kom bagepapiri en bradepande der måler ca. Den absolutte den lækreste og krydderet gulerodskage jeg har smagt til dags dato, med blød ostecreme på toppen
Bruger du en stor bradepande skal den have lidt kortere. Bland de våde ingredienser for sig. Bruger du en mellemstor bradepande, som jeg gør ivideoen, skal den have ca
En bradepande fores med bagepapir hvorefter dejen hældes i. Jeg havde isidste uge fået bagt et par gulerodskager og de bliver bestemt ikkeringere ved, at komme en tur i fryseren
afhængig af din ovn og størrelsen på dinbradepande. Og alt det skønne frugtkød, som blivertilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brød og boller og nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt
nødder og rør det i dejen. 13 dl olie (her rapsolie). 1350 g fintrevet gulerod. 1100 g flormelis. 1Revet citronskal. 1½ vaniljestangKom æg og sukker i en skål og pisk det lyst og luftigt (ca. 3-4 minutter). 1Bland i en anden skål mel, bagepulver, natron, salt og kanel sammen. 1Sigt det i æggemassen og rør det i. 1Tilsæt kokos, olie, gulerod og evt. 1Beklæd en lillebradepande (25x30cm), en stor springform (26-28 cm) eller to sandkageforme. 1Fordel dejen heri og kom kagen i ovnen ved 180 grader. 1Bag kagen i ca. 30-35 minutter (bagetid afhænger af form) - tjek med en tandstik om kagen er gennembagt. 1Tag kagen ud og lad den afkøle helt på en bagerist. 1Pisk flødeost og smør sammen. 1Tilsætflormelis, vanilje og citron skal og pisk det i. 1Smag til med citronsaft. 1Fordel flødeosttoppingen på den afkølede kage
Jeg prøvede at lave kagestykkerne, som blev serveret, relativt små i det, fordi jeg vidste, at appetittenikke følger med lysten sådan en dag, og derfor lavede jeg gulerodskagentilminimuffins
En bradepande fores med bagepapir hvorefter dejen hældes i. I denne uge skal jeg hele to gange medbringe kage og da jeg overvejede hvad jeg skulle bage, kom jeg i tanke om min mors gulerodskage
Og jeg vilikke snyde jer for opskriften. Denne her er den lækreste gulerodskage jeg har fået. -) Den er nem og hurtig at lave og det skønne ved den er, at der er faktiskikke nogle mærkeligeingredienseri som man som regel ikke har hjemme i forvejen ud over Philadelphia creme og måske gulerødder