Gulerodskage farin ostecreme opskrifter

Gulerodskage med ostecreme

Gulerodskage med ostecreme

Bland brun farin med olie. Den absolutte den lækreste og krydderet gulerodskage jeg har smagt til dags dato, med blød ostecreme på toppen
Gulerodskage med ostecreme til påskehyggen

Gulerodskage med ostecreme til påskehyggen

Æg piskes med sukker og brun farin til det bliver “cremet”. For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage med ostecreme
Gulerodskage

Gulerodskage

Farin og olie røres sammen. Ingredienserne til ostecremen røres sammen og hældes på kagen, når den er kølet af
Rikkes gulerodskage

Rikkes gulerodskage

Farin og olie røres sammen, æggene piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod
gulerodskage

gulerodskage

Rør godt rundt med et piskeris, så der ikke ligger klumper af brun farin. Jeg elsker en krydret og super fugtig gulerodskage med rigeligt ostecreme, så kan det næsten ikke blive bedre
Gulerodskage

Gulerodskage

Det bløde smør og brun farin piskes sammen i en skål. Gulerodskage kan nydes som den er eller man kan lave en ostecreme af flormelis og neutral flødeost

Den perfekte gulerodskage til jul

Fyld ostecremen i en sprøjtepose med den tyl du gerne vil bruge – alt er muligt. Min mor spurgte tidligere på ugen om jeg ikke ville bage min ‘berømte’ gulerodskage så hun kunne tage den med til afslutning på arbejdet, og selvfølgelig ville jeg det
Den ultimative Halloween kage

Den ultimative Halloween kage

Bunde lavet af svampet gulerodskage. Æg piskes med sukker og brun farin til det bliver “cremet”. Mellem bundene den lækreste ostecreme
Den ultimative Halloweenkage

Den ultimative Halloweenkage

Bunde lavet af svampet gulerodskage. Æg piskes med sukker og brun farin til det bliver “cremet”. Mellem bundene den lækreste ostecreme
Gulerodskage Med Ostecreme

Gulerodskage Med Ostecreme

Pisk brun Farin og æggene sammen med olien. 300g Brun Farin. Vend derefter resten af ingridienserne i. Kom dejen i en smurt bageform og bag den ved 170 grader i cirka 40 minutter

Camillas gulerodskage, glutenfri

Ostecreme. 300 g brun farin2 dl olie4 æg275 g mel (bruger Jyttemel eller en finax blanding)2½ tsk bagepulver ½ tsk salt2 tsk kanel375 g revet gulerodFarin og olie røres sammen og æggene piskes i, 1 ad gangen, der efter blandes de tøre ingredienser i og til sidst den revne gulerod

Gulerodskage

Den klassiske gulerodskage med ostecreme. Når kagen er helt afkølet piskes alle ingredienserne til ostecremen, der smøres ud over kagen