Æg piskes med sukker og brun farin til det bliver “cremet”. For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage med ostecreme
Rør godt rundt med et piskeris, så der ikke ligger klumper af brun farin. Jeg elsker en krydret og super fugtig gulerodskage med rigeligt ostecreme, så kan det næsten ikke blive bedre
Det bløde smør og brun farin piskes sammen i en skål. Gulerodskage kan nydes som den er eller man kan lave en ostecreme af flormelis og neutral flødeost
Fyld ostecremen i en sprøjtepose med den tyl du gerne vil bruge – alt er muligt. Min mor spurgte tidligere på ugen om jeg ikke ville bage min ‘berømte’ gulerodskage så hun kunne tage den med til afslutning på arbejdet, og selvfølgelig ville jeg det
Pisk brun Farin og æggene sammen med olien. 300g Brun Farin. Vend derefter resten af ingridienserne i. Kom dejen i en smurt bageform og bag den ved 170 grader i cirka 40 minutter
Ostecreme. 300 g brun farin2 dl olie4 æg275 g mel (bruger Jyttemel eller en finax blanding)2½ tsk bagepulver ½ tsk salt2 tsk kanel375 g revet gulerodFarin og olie røres sammen og æggene piskes i, 1 ad gangen, der efter blandes de tøre ingredienser i og til sidst den revne gulerod