Tryk dem let flade og pensl dem medyoghurt eller vand. Dejen blev hurtigt rørt sammen på køkkenmaskinen mens jeg også var igang med at lave en salat til aftensmaden lørdag aften
Tilsæt derefter yoghurt, salt, revne gulerødder og havregryn. yoghurt1 tsk. Dejen sættes på bageplader med bagepapir med 2 skeer og hæver tildækket i 45 minutter. Bag gulerodsbollerne ved 200 grader (varmluft) i cirka 20 minutter. 5 dl yoghurt
Pensel bollerne med mælk og drys evt med mel, havregryn, sesamfrø eller anden topping. Det søde tranebær sammen med den knasende gulerod er en utrolig god kombi
Verdens bedste gulerodskage / Bananpandekager / Koldhævede gulerodsboller. På toppen er der en klat græsk yoghurt rørt med kanel og en smule honning, og det kom faktisk samlet til at smage ret meget som et stykke gulerodskage, bare i pandekageform
Start med at røre gær ud i nisseøl og yoghurt. En tidlig decembersøndag, julelyset er tændt, det er ved at blive lyst udenfor og hele huset dufter af disse koldhævede juleboller med nisseøl fyldt med rosiner, mandler og masser af julekrydderier – kan du næsten fornemme det
Yoghurtmed brødmüsli, blødkogte æg, de lækreste gulerodsboller og rugbrød og i stedet for de sædvanlige croissanter var der kanel/æble muffins, mmm så skønt
Pensl med vand eller mælk. Rør gøren ud i vandet, tilsæt yoghurt, olie, salt,gulerod og grahamsmel. 5 dl yoghurt naturel. Lad hæve lunt og dækket med et fugtigt klæde ca 45 minutter. 5 dl yoghurt naturel
Sidste uge til vejning fik jeg to opskrifter af en af mine medtabere på rugfler og gulerodsboller, De skal selvfølgelig begge to afprøves, men i dag valgte jeg at afprøve gulerodsbollerne
Gær opløses i det kolde vand hvorefter yoghurt og olie tilsættes. Alle kerner og frø røres i massen, hvorefter gulerødder, havregryn og det kogende vand røres med rundt
Pensl bollerne med mælk og drys evt. græsk yoghurt. Nu hvor sommerferien er slut, og skolen startet igen, besluttede jeg mig for at bage disse lækre gulerodsboller
Jeg fik bagt gulerodsboller, som skal bruges til morgenmad og eftermiddagste og jeg fik bagt nogle madbrød, som er gode at have som tilbehør til supper og andre retter
To af mine ynglings frokostbrød er spinatboller og gulerodsboller, så hvorfor ikke lave en stor fed kæmpekombination af dem begge og lade festlighederne eksplodere i en brag af en superbolle
Brødet her er så lækkert og er perfekt til at server til morgenmad eller lav det til lækkert og svampet gulerodsboller til eftermiddagskaffen med marmelade og smør på