Her til aften har jeg bagt en portion gulerodsbollermed solsikkekerner og hørfrø. Rul den nu i hul hånd på bordet, hvor du skubber dejen ind under sig selv, mens du kører i cirkler med hånden
Den originale opskrift er med almindelig hvedemel og solsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Han har kunne lide alle de forskellige slags jeg har forsøgt mig med, men disse glutenfri gulerodsboller er blevet et helt stort hit – ligesom de glutenfri sandwichbrød, som der også kommer en opskrift på
Saftige gulerodsbollermed spelt, solsikkekerner og hørfrø. Så når du går i gang om lidt, kan du altså nyde friskbagte, saftige gulerodsboller om blot et par timer ca
Derefter smider du det hele i en skål med alle de andre ingredienser og blender det. (med stavblender) Herefter har du en våd masse som skal klattes ned på bagepapiret og have ca
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. De her pølsehorn er for eksempel udelukkende lavet ud fra hvad jeg havde i skabene, det eneste jeg var nødt til at købe med hjem var gær