Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Gulerodsbollerne her har været et hit her på bloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampelyset igen
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Jeg har altid solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og havregryn i skabene, så det kom der selvfølgelig også i
Luftige gulerodsboller. Der er muligt at variere nødder og tørrede bær lige efter smag og lyst, derudover kan du også sagtens tilsætte havregryn, kokosmel, kerner mm
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Jeg har altid solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og havregryn i skabene, så det kom der selvfølgelig også i
Jeg opdagede at der har manglet en opskrift på gulerodsboller her på bloggen. Her er både squashboller og spinatboller, men ingen gulerodsboller, så det måtte jeg jo gøre noget ved
Havregryn. Grahamsmel. tilsættes Havregryn og Ruggryn, alt afhængig af hvor grove man vil have. grahamsmel og hvedemel (Jeg bruger halv/halv) indtil dejen, stadig er
Brug fx kartoffel eller æbler i stedet for gulerødder, hirseflager i stedet for havregryn osv – det vigtigste er at målene overholdes Bollerne er nemme at bage og de skal ikke formes – bare sættes på pladen med en ske, så de sviner heller ikke