½ gulerod. ½ æble. ½ appelsin. ½ gulerod. ½ æble. ½ appelsin. 1 dl appelsinjuice. 1 dl appelsinjuice. 1 dl yoghurt naturel - appelsinjuice kan også bruges 1 flaske eller et stort glas. 1 dl appelsinjuice. 1 dl appelsinjuice. 1 dl yoghurt naturel - appelsinjuice kan også bruges
(jeg ELSKER gulerod og appelsin fx) Men de grønneste er de sundeste. lidt appelsin eller æble. 1/4 æble. Start fx med 50 % æble. Når du har lavet og drukket den 2-3 gange, så går du til 40 % æble og så videre. 1/4 æble
æble, pære eller banan. - en appelsin eller en hel grapefrugt. - En salat blandet med fintskåret kål, rødbeder, revet løg, strimler af æble og hakket grønt
Riv gulerod og æble groft og tilsæt det til løgblandingen. Servér til brunede kartofler, hjemmelavet kogt rødkål, svampesauce og frisk grønkålssalat med appelsin
Gulerod. Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, med ristede chorizopølse, soltørrede abrikoser,samt svinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
Juicekuren består af et ingefær/citron shot tidligt om morgenen, en mandel/chiadrik lidt senere på morgenen (tre forskellige varianter med aronia, hvedegræs og havtorn), en gul juice om formiddagen med gulerod, appelsin, rød peber, havtorn og frisk gurkemeje, en tomatsuppe til frokost, en grøn juice efter frokost med agurk, kålrabi, æble, broccoli, citron, hvedegræsjuice, bladselleri og spinat, en rød juice inden aftensmaden med gulerod, rødbede, æble, aronia og ingefær, en lækker hokkaidosuppe til aftensmaden og en smoothie som ”natmad” med mandelmælk, mandler, banan, grønkål, hvedegræsjuice, chiafrø, vanilje og himalayasalt