Guf. I weekenden blev disse lækre flødeboller med hindbærskum og marcipanbund fremstillet. Opskriften er nem at gå til og resultatet er virkelig lækkert, især til en kop kaffe
Personligt mener jeg dog ikke, at du får en lige så cremet og fast konsistens, som hvis du laver den med Fiber Sirup – som mine flødeboller er lavet med
Den skal være helt fast, tænk guf på isvafler og så lidt mere. Så fik jeg endelig tid til at lave nytårsflødeboller – tak til mor og far, som passede babyalarmen, mens jeg legede i køkkenet i små fire timer
Når alt sukkeret er tilsat, skal guffen piskes stiv – det tager ca. Hvis jeg havde lavet dem alene, ville jeg formegentlig ende med en halvfærdig portion guf, nogle brændte bunde og en chokolade som sikkert var skilt
Pisk æggehvider og sukker sammen til det er stift. Har set den kaldt marengs frosting, men da den ikke er bagt synes jeg det er mere passende at kalde den for guf
Vend den afkølede hindbærsauce i den stiftpiskede guf - forsigtigt. Jeg prøvede også at dyppe flødebollerne i chokoladen, men kom frem til, at pensling var det letteste
Det kan desuden også bruges som guftil is, fyld tilflødeboller, og bages til kyskager. Konsistensen skal være som guftil is og skal kunne holde sin form
Pisk guf stift med en håndmikser i ca. Hjemmelavet Jule flødebollerVelkommentil årets julekalender. Det er tid til at hygge indendørs med juledekorationer, levende lys, masser af julebag og sammenkomster med venner og familier
Bunden er min sunde udgave af Kransekage, mens jordbær-fyldet er min udgave på sund guftil is. Lad også denne chokolade køle ned til tempereret tilstand, før du kommer den ovenpå flødebollerne
Vend hindbærmassen i den stiftpiskede guf. I dag er skal opskriften ikke være en "bageopskrift", ovnen skal godt nok bruges, men ikke til at bage småkager med i hvert fald