flormelis. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Uhhmm rent guf. Flormelis og soya”osten” røres sammen med en gaffel. Den kan pyntes med topping, man har lyst, men jeg synes, at en chokolade topping er allerbedst
Vi har derudover planer om snacks og guf i løbet af aftenen, men maven har været meget træls her efter jul med mange smerter og ubehag, så jeg ved endnu ikke, hvor meget jeg skal gøre mig forhåbninger om
Du kan snildt guffe kagerne med en god omgang glasur. Derfor får i den da bare nu istedet, alt imens jeg hygger mig med at lege kirsten giftekniv med en teenage sur dej og nogle fiberige melfrøkener
GUF. bland hvedemel og flormelis i en skål og smuldr smørret i med hænderne til det hele ‘crumbler’. Jeg har længe drømt om at lave en tærte med dem, så da jeg den anden dag så denne opskrift, blev helt ret inspireret
) Derfor skulle der bakses noget hurtig guf sammen, for da min mor meldte sin ankomst allerede kl. Lad til sidst kagen køle helt af på en bagerist, skær den ud i mundrette bidder og pynt med sigtet flormelis eller undlad pynten helt
Varm mælken ved svag varme sammen med den halve vanillestang (kornene). Bland mandelmel og flormelis. Hæld cremen i en beholder med låg og stil den i køleskabet til næste dag
Lader du dog marengens stå til dagen efter, bliver den til “guf” – blød og mere flydende. HindbærsmørcremePisk smør, flormelis og vaniljeekstrakt sammen i en skål