flormelis. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Vi har derudover planer om snacks og guf i løbet af aftenen, men maven har været meget træls her efter jul med mange smerter og ubehag, så jeg ved endnu ikke, hvor meget jeg skal gøre mig forhåbninger om
Du kan snildt guffe kagerne med en god omgang glasur. flormelis, vand, kakaopulver og en sjat kaffe, men jeg synes sagtens den kan spises uden, da den er meget tung, svampet og bare helt igennem lækker, lækker, lækker
GUF. bland hvedemel og flormelis i en skål og smuldr smørret i med hænderne til det hele ‘crumbler’. 3,5 dl hvedemel50 g flormelis120 g smør1 æggeblomme
) Derfor skulle der bakses noget hurtig guf sammen, for da min mor meldte sin ankomst allerede kl. Lad til sidst kagen køle helt af på en bagerist, skær den ud i mundrette bidder og pynt med sigtet flormelis eller undlad pynten helt
Bland mandelmel og flormelis. 200 g mandelmel200 g flormelis2 x 80 g æggehvider200 g sukker0,8 dl vandevt. Bland mandel-flormelisblandingen og de 80 g æggehvider, der ikke er pisket, til en masse
Lader du dog marengens stå til dagen efter, bliver den til “guf” – blød og mere flydende. HindbærsmørcremePisk smør, flormelis og vaniljeekstrakt sammen i en skål