GUF. Tærten består af en sprød mørdejsbund fyldt med frangipane. Sammen med de syrligt søde rabarber og store stykker hvid (karamelliseret) chokolade, gik den rent ind hos min familie
Jeg holder både afmælkechokolade og den mere kraftfulde intense kakaosmag i mørk chokolade. Bounty passer perfekt til aftenkaffen, en hyggestund i løbet af eftermiddagen eller eventuelt som en lille lækkerhedssnack i madpakken
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
lige som jeg har gjord dyppe dine vafler i hvid eller mørk chokolade og vend dem i kokosmel. Lækker hjemmelavet cremet mango is i vaffel, med hjemmelavet jordbærguf
Bunden er min sunde udgave af Kransekage, mens jordbær-fyldet er min udgave på sund guf til is. Kom forsigtig lidt af gangen under stille ske-drejning – frugt-fyldet ned i æggehviden
At få chokoladen på guffet. til guffet er stift og holder på formen. Der kan også hældes chokolade over flødebollerne, men der skal man bruge store mængder chokolade for ikke at slippe op
Og så en klat guf på som pynt. Fisketallerkenen bestod af varmrøget laks med urtedressing (den rødlige fisk med peberkorn), hellefisk med tartarsauce (den hvide fisk med dildkvisten ovenpå), aiolirejer (forrest på tallerkenen ved salaten - dejlig smag afhvidløg) og så det mest spændende, nemlig en "rødbedeskål" med hellefisk (skålen til venstre i billedet)
Det er altså bare guf. en luksus version af chevre chaud (gedeostesalat) proppet ind i en toast. myseost, stikkelsbærkompot, hvidchokolade, frisk timian og stegt i vaniljesmør
Guf. En slags med almindelig hvid skum, en slags med rød frugtfarve og en med lakridsskum. Alle blev overtrukket med mørk chokolade og nogle pyntet med kokos
Mine gufboller blev rigtig lækre og dem der har smagt dem syntes de var gode, meeen, jeg har allerede nogle idéer jeg kunne tænke mig at afprøve en dag og se om de vil blive lige så gode
Guffeguffe. Den oprindelige opsrkfit er med hvidchokolade, hvor jeg valgte marcipan istedet. Min far er blevet helt vild med at plukke brombær, så de skulle da ikke gå til spilde