Du kan eksempelvis servere krebinetter med stuvede grønærter – som på billedet – og kogte kartofler. Krebinetter – Opfattelsen af hvad en krebinet er, er vidt forskellig fra egn til egn – selv over meget korte afstande
stuvede grønærter og gulerødder eller stuvet grønkål. Stuvet hvidkål. Mums. Det vækker barndomsminder om kåldunster i køkkenet, som kunne mere end blot fornemmes i indkørslen, når man trak sin cykel ind i skuret, når man kom hjem fra skole
Stuvede grønærter og gulerødder f. Del. Brun sovs – Vi danskere spiser sovs til rigtig mange retter. Brun sovs, hvid sovs, karrysovs, persillesovs, bearnaisesovs, champignonsovs, rødvinssovs
Krebinetter med stuvede grønærter En dejlig, dansk ret lavet fedtfattigt. Når vi skriver røget medisterpølser, så betyder det ikke, at du skal fare ned og hente en røget medister i Faktas køledisk
Grønærter og gulerødder. God, gammel dansk mad er altså ikke så tosset. Vi har lavet karbonader (eller krebinetter - det er vel en egns-sag, hvad man kalder dem)
Kogte asparges, grønærter og nye kartofler er udmærkede at komme heri. Kødet hugges i pæne stykker, vaskes godt og sættes over ilden i koldt vand med salt
Krebinetter med stuvede grønærter. Forloren hare m/ribsgele. Print This Post. Hvis der anvendes en mager flæskefars i stedet, sænkes fedtindholdet, men det går også ud over smagen, og den holder sig jo under de 30 %
Krebinetter med stuvede grønærter En dejlig, dansk ret lavet fedtfattigt. Mornaysauce går man jo aldrig fejl i byen med – heller ikke over for børnene – og denne ret er ingen undtagelse