Aftenens middag var thai- inspireret med grøntsager i østerssauce og sesam på laksen. Den var på tilbud i Menu, og det kunne jeg selvfølgelig ikke stå for
Yderligere så har vi danskere svært ved at spise tilstrækkeligt med grøntsagerog fisk. Pisk æg, mælk, spinat, salt og peber til en ensartet masse (hvis din laks er frossen, så kan du nemt tø den op i mikroovnen)
Læg det på et bræt og fyld med laks, grøntsagerog koriander i en stribe på midten. Du kan fylde dem med forskellige typer fisk, kylling, oksekød og æg, og du kan variere grøntsagerne i det uendelige
Grøntsagerne kan sagtens gøres mere spændende end de traditionelt dampede. Her er blomkålen blendet med urter og creme fraiche og bliver en lækker sauce til laksog kartofler
Si herefter grøntsagerneog kom dem på køl. På grund af den danske hedebølge besluttede vi os for, at det gerne måtte være lidt “let”, og derfor faldt valget på laks