Dressing der passer rigtig godt til kyllingenoggrøntsagerne. Drys halvdelen af krydderiblandingen over grøntsagerne, og bland godt, så krydderierne fordeles
Tag fadet ud igen og vend grøntsagerne med bulgur. Placer kyllingen oven på grøntsagerne. Kom lårene i en stor frysepose, kom alle krydderierne ned til kyllingerne sammen med en god stor slat olivenolie og masser af salt og friskkværnet peber
Hvis du ikke kender konceptet buddha bowl så er det kort sagt en skål med base på gryn eller korn og så toppet med en masse forskellige grøntsager tilberedt eller friskt, og evt
Rør rundt og hæld grøntsagerne i gryden. Når grøntsagerne er blevet bløde, tilsættes tomatpure. Peberfrugterne skæres som græskar hoveder, med takker for ovnog ansigter på midten
Riv grøntsagerne på den grove side, og kom i en skål. ovn. Jeg tilføjede tomatpuré, hvidløgspulver, kyllingestrimler, peberfrugt, tomat, æbler i meget tynde tern og grøn pesto - gerne tangpesto fra Nordisk Tang- eller en meget fedtfattig ost
Samtidig blev der mulighed for, at få brugt lidt af de mest trængende grøntsagerog en slat fløde. Kyllingebrysterne ligges i et ovnfast fad, og de sættes i den varme ovn
Gnid kyllingen med krydderier overalt og læg den ovenpå grøntsagerne. Og en anden ting, der overraskede mig positivt var, at grøntsagerne var lækre og al dente og ikke spor udkogte efter mere end tre timer i ovnen