Der drysses mednødderne tilsidst. De resterende ingredienser, fraset nødderne, blandes i en lille skål hvorefter alle herlighederne vendes sammen og salaten er nu klar til servering
Opbevar de lange grønne blade i en plastpose i køleskabet. Brug gerne pestoen ovenpå kogte nye kartofler, som dressing i salater eller som topping på brød
Den grønne uge starter også ud med et grønt måltid. Det er tærte-dag, her i en lidt anderledes udgave med kartoffelbund fyldt med grønkål, hytteost og nødder
Hans butik var fyldt med helt frisk sprøde grønne lækkerier. Derudover kunne gæsterne toppe deres salatermedvalnødder, græskarkerne med chili og edamamebønner
Persillepesto er lækkert som dip til grøntsagsstænger, som ”mayonnaise” på sandwich, som ”smør” på brødet, tilbehør til pastaretter, i salater, til at smøre på kyllingen inden den steges i ovnen, blandet ind i blomkålsris og meget, meget mere
Salat med fetaost og grønne bønner. Du kan enten bruge friske grønne bønner som du koger i et par minutter eller frosne grønne bønner som du hælder lidt kogende vand henover
Der er efterhånden ved at være et stort udvalg af forskellige spændende salater på bloggen, men en salat jeg endnu ikke har delt er den lækre og smukke waldorfsalat
Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, man kan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehør i det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvis man ønsker det (kan varmes i mikroovnen for nemheds skyld før servering)
sammen med spelt, kartofler og grønne bønner eller som ekstra smagsgiver i en minestrone. Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Grøn salat med hindbærdressing, nødder, frø og kerner, samt parmesan. Og imens jeg gør det, vil jeg anbefale jer at bringe lidt sommer ind i hverdagen, med den af ovenstående salater
Alt det grønne er ramsløg, der vælter op. Ramsløg er fantastisk i fx pesto, marinade, mayonnaise og supper, men det smager også skønt i kryddersmør og salater