Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er med grønkål og fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed
Grønkål er noget af det sundeste, du kan komme i munden og i maven. Grønkål kan holde i op til tre uger i køleskabet, men det kan også fryses, hvis du blancherer den i et par minutter og hakker den inden, du kommer den i fryseren
a grønkål og elstar æbler med i vognen. Grønkål, æbler, perlebyg. 1 stor håndfuld Grønkål. 1) Grønkålen skylles grundig, stokken pilles fra. 5) Grønkål, perlebyg, æbler, blandes godt sammen. 1 stor håndfuld Grønkål
Vask og rens din grønkål grundigt. 350 gram frisk grønkål. De her julet grønkålschips er en lækker snack til julebordet, til en osteplatte, eller som et tilbehør til fx mild dampet hvid fisk 350 gram frisk grønkål
Blanchering af grønkål. I stedet for frisk grønkål der blancheres, kan man bruge 600 g frossen, hakket grønkål. Svits 600 g fintsnittet hvidkål i stedet for grønkål. Svits 600 g friske rosenkål i kvarte i stedet for grønkål. 1⅞ kg friske grønkålsblade