nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Den er perfekt til de dage, hvor der skal grønt på bordet, men hvor det godt må gå lidt hurtigt. Den kan både bruges til kød og fisk eller bare sammen med noget brød og en god hummus
Den er perfekt til de dage, hvor der skal grønt på bordet, men hvor det godt må gå lidt hurtigt. Den kan både bruges til kød og fisk eller bare sammen med noget brød og en god hummus
hæld de forkogte cannelline bønner fra dåserne i en sigte og skyld efter med koldt vand, lad dem dryppe af og hæld dem i skålen sammen med de grønne bønner og edamame bønnerne
Idag havde jeg en utrolig lyst til noget sundt og lækkert – Derfor bevægede jeg mig ud i en bønnesalat, da denne er både proteinrig og vitaminrig, grundet grøntsagerne
Hæld balsamico og rapsolie over og drys med salt og peber - bland godt. 200 g grønne bønner - frosne eller friske. 1 lille rødløg i tern. 200 g grønne bønner - frosne eller friske. 1 lille rødløg i tern
grønne bønner. Hak rødløg fint og bland med blåbær, finthakket basilikum, balsamico og olie. ½ rødløg. I dagens opskrift indgår blåbær i en lun bønnesalat, og de byder ind med en lækker sødme
Vi fik små, halve, bagte kartofler til og en lækker bønnesalat – gule og grønne bønner fra haven, gulerod i skiver, rødløg og rød peber i en let olie/eddikedressing
Kedney bønner evt dåse Hvide bønner kogt med salt evt då Heste bønner kogt med salt Rødløg i både Halve små tomater Hakket bredbladet persille Husk at bønner skal ligge i vand og udblødes i mindst 10- 12 timer , så gift stofferne kommer ud. 3 fed hvidløg knust 2 spsk hakket kapers Oile Salt Peber Citronsaft Vend olien på bønnerne og vend grønt og roukola i