(der skal være nok til at det kan lave en lind grød sammen med melet). Denne lasagne er lavet med en ambition om at komme så tæt som muligt på den gamle klassiske lasagne, den jeg lavede, da Ida og Mie var små, og som også Rasmus og Astrid elskede, da vi boede på Vester Bomvej
Det er en grødblanding lavet på spelt, byg og havreflager, så det er dejlig sundt og fyldt med fuldkorn, også er den selvfølgelig økologisk ligesom resten af Skærtoft Mølle's produkter
Grød af byg eller rugflager og med forskellige ting i( plus de "rigtige" fedtstoffer. eks kartofler, kager med masser af sukker og frugt, ja så kan jeg se at jeg tager på og omvendt
Jeg følger GRØD flittigt på Facebook og Instagram, og der er ingen grænser for, hvor lækkert de kan få alle mulige grødtyper, toppings, kompotter, risottoer, bygottoer m
Det kunne min rumlende mave ikke helt forene sig med. Til frokost fik jeg en “Rødbede bygotto (lavet på perlebyg) med vesterhavsost, rå bolsjebeder og frisk timian”, og den smagte virkelig godt