Grød med hel byg opskrifter

Spicy havregrød (havre Upma)

Spicy havregrød (havre Upma)

Slå dig løs, og prøv den med spelt, byg, amaranth, quinoa eller hvilken som helst andet grødegnet korntype
Vegetarlasagne / linselasagne

Vegetarlasagne / linselasagne

(der skal være nok til at det kan lave en lind grød sammen med melet). Denne lasagne er lavet med en ambition om at komme så tæt som muligt på den gamle klassiske lasagne, den jeg lavede, da Ida og Mie var små, og som også Rasmus og Astrid elskede, da vi boede på Vester Bomvej
Gode, grove boller med femkornsflager

Gode, grove boller med femkornsflager

De er egentlig beregnet til at lave grød af – men… grød…. Flager af byg, havre, spelt, rug og noget, der hedder enkorn

Tester: Skærtoft Mølle Basisgrød Hvid Helved

Det er en grødblanding lavet på spelt, byg og havreflager, så det er dejlig sundt og fyldt med fuldkorn, også er den selvfølgelig økologisk ligesom resten af Skærtoft Mølle's produkter
Har du været på bar- grødbar?

Har du været på bar- grødbar?

har været grødnørd, siden jeg var teenager og har eksperimenteret med. forskellige kornsorter, som jeg har kogt og spist med topping, siger Lasse
Low fodmap

Low fodmap

Brødet til morgenmaden kan jo sagtens erstattes af frisk frugt, en omelet eller grød, pandekager eller vafler tilberedt efter low fodmap principperne
Flad mave morgenmad

Flad mave morgenmad

Grød af byg eller rugflager og med forskellige ting i( plus de "rigtige" fedtstoffer. eks kartofler, kager med masser af sukker og frugt, ja så kan jeg se at jeg tager på og omvendt

Jernaldergrød

Vi spiser mange, mange kg havregrød på årsbasis, men her indtages også mannagrød og  risengrødmed stor glæde

Ærtebygotto med champignon

Jeg følger GRØD flittigt på Facebook og Instagram, og der er ingen grænser for, hvor lækkert de kan få alle mulige grødtyper, toppings, kompotter, risottoer, bygottoer m

Endelig et besøg på Grød

Det kunne min rumlende mave ikke helt forene sig med. Til frokost fik jeg en “Rødbede bygotto (lavet på perlebyg) med vesterhavsost, rå bolsjebeder og frisk timian”, og den smagte virkelig godt