Denne bagte grød har en dejlig cremet konsistens, en dejlig sødme og smagen af vanilje er tydelig – en perfekt kombination med bær, både i grøden og ovenpå
Nå, men nok snak – lad mig blive mere løsningsorienteret… Med den her proteinrige grød med vanilje og bærsomfoni får du både langsomt optagelige kulhydrater og fibre, som holder dig mæt og giver dig energi langt op af dagen, proteindepoterne bliver fyldt op, og vi får de så vigtige sunde essentielle fedtstoffer – alt i alt en perfekt start på dagen for dig og din krop uden at bruge et eneste sekund på morgenmaden om morgenen
Lad cremen køle af til stuetemperatur, og kør den til blød is på ismaskinen ELLER kom den i fryseren og rør en gang imellem, til konsistensen er som grød
Jeg synes at sukkerreduceret sirup ofte har en tynd og vandet konsistens, hvilket ikke er tilfældet med FiberSirup som har en konsistens meget lignende almindelig sirup og er derfor ideel over pandekager, yoghurt, grød og desserter
Smoothie med rødbede og ingefær / Chiagrød med kokos, vanilje og mango / Bagt grød med pærer og dadler / Kold grød med kirsebærkompot og ingefærkaramel
Det er en grødblanding lavet på spelt, byg og havreflager, så det er dejlig sundt og fyldt med fuldkorn, også er den selvfølgelig økologisk ligesom resten af Skærtoft Mølle's produkter