I. s. i. d. t. e. u. g. f. k. j. a. p. r. ø. v. n. y. o. ,. h. l. m. æ. D. S. Å. J. F. x. å. b. K. (. -. ). R. 1. 0. H. ½. 3. ". c. 6. 4. 2. P. L. B. V. 8. 9. T. 5
Kartofler og rødder vaskes og skæres i grove både og løget i grove tern. Herefter hældes kartofler, rødder og løg ned i bunden på stegesoen, og de krydderes med salt og peber
Græsk farsbrød her indeholder græske ingredienser, men selvfølgelig nogle du kan få i Danmark. Sidst vi fik græsk farsbrød fik vi flødekartofler og spinatsalat til, men det smager også skønt med kartofler, dampede grøntsager og brun sovs eller tomatsovs til
Skrub kartoflerne, halver dem og skær dem i aflange både. Dup kartoflerne tørre med et viskestykke og vend dem med et par spsk olivenolie, fintrevet citronskal og timian
Noget nyt får I også i dag, for jeg har for nylig stiftet bekendtskab med saltbagte kartofler. Jeg fik en dag lyst til at prøve noget nyt og nemt med kartofler, og kom i tanke om, at man jo altså kan saltbage dem