feta. Små græskefrikadeller med en lækker solmoden tomatsalat og cremet tzatziki. Frikadeller. Drys smuldret feta, oliven og basilikum over og dryp med olie
Hvis du vil have mere almindelige frikadeller, så udelader du bare feta og soltørret tomat. Når farsen er klar skærer du fetaen i tern og blander den nænsomt sammen med resten af farsen
Vend til sidst feta forsigtigt i farsen. Form frikadellerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle, så farsen ikke hænger fast i skeen og steg dem på en slip-let pande med en lille smule olie
Oliven (jeg anbefaler græske). andre frøHakkede mandler eller andre foretrukne nødder2-3 æg (afhængig af hvor stor en portion du laver)FetaostOliven (jeg anbefaler græske)Salt og peberKog en god portion speltkerner bland to æg i, tilsæt frø, mandler/nødder, feta, oliven, salt og peber. Form som frikadeller på en bradepande og bag i ca 15-20 minutter ved 200 grader (indtil dunserne er faste og sammenhængende) 2-3 æg