Græske frikadeller feta opskrifter

Græske frikadeller

Græske frikadeller

Græskefrikadeller med feta. Feta skal der i. Jeg ved ikke, om græskefrikadeller – eller kødboller, som Keftedes betyder – er en gudespise i Grækenland
Græsk inspirerede fiskefrikadeller

Græsk inspirerede fiskefrikadeller

Snit forårsløg, chili, feta og soltørrede tomater fint og bland det med farsen. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie ved svag varme i ca
Pastasalat med ærtecreme

Pastasalat med ærtecreme

Græsk salat med oliven og feta. Jeg har ikke rigtig kommet noget fyld i pastasalaten men det det er bare at komme de grønsager i som du har lyst til
Dansk/græske hybrid frikadeller

Dansk/græske hybrid frikadeller

Hvis du vil have mere almindelige frikadeller, så udelader du bare feta og soltørret tomat. Når farsen er klar skærer du fetaen i tern og blander den nænsomt sammen med resten af farsen
GRÆSKE FRIKADELLER MED TZATZIKI

GRÆSKE FRIKADELLER MED TZATZIKI

feta i tern. GRÆSKEFRIKADELLER MED TZATZIKI OG BAGEKARTOFLER. 1 dl feta i tern.  . En af min kærestes yndlings retter, så den bliver lavet ofte
Græske frikadeller

Græske frikadeller

Jeg er ellers ikke så meget til feta, men de her kom faktisk til at smage ret godt. Bland alle ingredienserne sammen - på nær fetaen
Græsk vintersalat

Græsk vintersalat

Min svigermor lavede selvfølgelig verdens bedste græskefrikadeller. En klassiker indenfor græske mezes
Tabouleh for skinny bitches

Tabouleh for skinny bitches

 Smager fantastisk med græskefrikadeller. Du kan også blande oliven og/eller feta iKan serveres både koldt og varmt
Friske figner

Friske figner

Min svigermor lavede selvfølgelig verdens bedste græskefrikadeller. En klassiker indenfor græske mezes
Speltdunser

Speltdunser

Oliven (jeg anbefaler græske). andre frøHakkede mandler eller andre foretrukne nødder2-3 æg (afhængig af hvor stor en portion du laver)FetaostOliven (jeg anbefaler græske)Salt og peberKog en god portion speltkerner bland to æg i, tilsæt frø, mandler/nødder, feta, oliven, salt og peber. Form som frikadeller på en bradepande og bag i ca 15-20 minutter ved 200 grader (indtil dunserne er faste og sammenhængende) 2-3 æg