D. e. t. r. n. s. l. ø. v. d. a. g. i. F. o. m. h. f. V. O. z. y. å. c. u. j. k. æ. ,. P. b. p. M. S. C. I. w. J. -. H. T. 2. (. 1. 0. %. ). 3. R. L. ½. 7. 9. 5. 4. N. ) l
Rist græskarkernerne på en tør pande og lad dem køle af. Dressing. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt, peber og sukker
Og gerne med denne yoghurtdressing også. Græskyoghurt (ca 2 dl) blandet med 2 spsk tahin, 2 spsk ristede sesamfrø, citronsaft, salt og peber – hvis du kan lide denne dressing, vil du sikkert også elske min sesamost
Vi spiste dem med en chilisauce og dressing af græskyoghurt, finthakket agurk, salt og peber. Jeg er blevet sindssygt glad for grønsager og vegetariske retter, mere end nogensinde før
Til aftensmad havde min mor lavet græskyoghurt med hvidløg og en helt fantastisk pastasalat, som hun serverede med frikadeller i et lunt græsk fladbrød
Grøntsagerne vendes i en dressing, der førhen bestod af olie og vineddike, men hvor der vel i den moderne udgave som oftest er indblandet noget mayonnaise
græskyoghurt. Colaslaw dressingen kan laves på rigtig mange måder… Jeg kan rigtig godt lide smagen af den færdige, man kan købe i Rema, men der er både sukker og alle mulige andre spændende sager i også – nej så hellere lave den fra bunden