Grydestegtkylling – Nogle vil have lår, nogle vil have bryst og andre vil have vinge. Jeg er helt klart til vingerne, især når kyllingen er stegt i gryde
Jeg kunne spise grydestegtkylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer. Min bedstemor lagde altid en sukkerknald ind i kyllingen for at den skulle blive smuk brun og sprød
D. e. t. r. n. i. g. s. ø. d. a. -. y. k. l. N. o. m. f. b. j. ,. u. c. I. v. æ. h. R. S. p. A. å. (. 4. 6. ). 1. 3. 0. 7. 2. /. 5. K. B. T. P. è. 8. 9. L. C. M. ". " g
Chicken korma eller på godt dansk braiseret/grydestegtkylling. Chicken er engelsk/amerikansk og betyder kylling og korma er urdu og betyder braisere/grydestege
Kyllingen var ofte grydestegt, hvilket ganske vist gav god smag, men også slapt og slattent skind. Som den gamle, hjemmelavede agurkesalat, som hørte sig til, når vi fik kylling i min barndoms somre
Første opskrift kan du se i dette indlæg, grydestegt oksesteg med smagfuld rødvinssovs, og næste i indlægge her med saftig kylling med voldsomt mange grøntsager
indlæg, grydestegt oksesteg med smagfuld rødvinssovs,. udgave med andre grøntsager og kylling. og næste i indlægge her med saftig kylling med voldsomt mange grøntsager