Min kæreste har lært mig denne ret og jeg er vild med den - især på en kold vinterdag. ). Lav en kødsauce og en gang kartoffelmos som du bedst kan lide det
Vi skal holde Liva’s fødselsdag på lørdag med hele familien. Jeg har derfor valgt at lave en gryderet. Både Tobias og min samlet til en aften med hygge og dejlig stemning
Og selvom de har haft travlt med et langt og vanskeligt kursus, er blevet ædt af myg og har mødt det store lands snirklede papirgange, tog de sig alligevel tid til at købe nogle spændende krydderiblandinger med hjem til mig
Denne her ret er fedt med fedt på og så lige lidt grøntsager og kød. Jeg er vild med smagen, men kan bedre lide den mærhed jeg får fra en salat med enten fisk, skaldyr eller æg
Oksegryde er bare et andet ord for en gullasch-inspireret gryderet. Det er ikke en traditionel dansk gullasch, da jeg generelt ikke er speciel vild med de overkogte gulerodsstykker
Den er fantastisk i meget mad, som supper, salater, og gryderetter. Er det ikke helt VILDT fantastisk. Derudover hjælper c-vitamin med at optage jern fra kød
Mørbradgryde er faktisk en af Danmarks allermest populære gryderetter. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
i gryderetter. Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
kylling, gryderetter eller måske til laks. Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser