Grunden opskrifter

Mørbradgryde i stegeso

Grunden til først 200 grader og så 150 grader – var at jeg bagte rugbrød, og det skulle have disse varmegrader
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Den lange hævning er grunden til at man ikke behøver at ælte brødet. Rør først gæren ud i vandet så det er jævnt fordelt
Hindbærsnitter

Hindbærsnitter

I morgen skal Oskar og jeg ud til mine forældre allerede fra morgenstunden og grunden hertil er, at min gamle far har fødselsdag
Nemme boller

Nemme boller

Ligegyldigt hvad grunden måtte være, så er disse nemme boller virkelig nemme – der er kun få ingredienser at holde styr på

Cookies med peanutbutter og mørk chokolade

Det vil sige du kan spise dobbelt så meget protein eller kulhydrater for den samme mængde fedt, hvilket er grunden til folk siger ”fedt feder”, men fedt feder ikke
LCHF lasagne

LCHF lasagne

Grunden til at jeg ikke har skrevet nogen opskrift på kødsauce, er af den simple grund, at jeg går ud fra at alle kan lave en kødsauce
Rugbrød

Rugbrød

Grunden til jeg bager mit eget brød, er at jeg godt kan lide, at vide hvad der er i de ting jeg spiser og så er jeg ikke så vild med alle de E-numre, som der er i den mad man køber
Skovbær/Lime Lagkage

Skovbær/Lime Lagkage

Jeg har ikke det store imod det og går på inspirationstur i det lokale supermarked, hvor jeg fandt frosne skovbær og limfrugter på tilbud, og så var grunden allerede lagt
Djævleæg

Djævleæg

– Måske det også er grunden til, at man i Europa kalder æggene for fyldte æg, hvilket leder mig hen på “tøm-et-æg-og-fyld-noget-nyt-i-det” – konceptet
5 lækre retter fra Mellemøsten

5 lækre retter fra Mellemøsten

Det der bare er forskelligt er, at tabouleh er meget mere lækkert end klassiske danske salater, og grunden er simpel
Enebærgryde

Enebærgryde

Grunden til navnet er vel utvivlsomt, at der er tørrede enebær i – ét til tre enebær pr. Enebærgryde – Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvor enebærgryden stammer fra, om den overhovedet har nogen historie med sig
NOMA

NOMA

I baggrunden kan man skimte vores blåmuslinger. Han var i gang med at stege den i gedesmør, hvilket skulle være grunden til at den overhovedet fik en lækker smag
Brusebadsboller

Brusebadsboller

Grunden til, at de hedder Brusebadsboller skyldes, at de kan sættes i ovnen mens man lige snupper et dejligt morgenbad
Sommer kage

Sommer kage

Grunden til at jeg vælger at lægge bagepapir i bunden er at det kan være svært at få bunden af formen