Skær æble og avokado i grove tern. I går fandt min mand grillen frem fra kælderen. Det (og så det gode vejr selvfølgelig) fejrede vi med grillpølser fra Gourmandiet og en god blomkålssalat
Fik en masse æbler af min morfar forleden. Jeg har ikke nogen særlig stor fryser, så det er meget begrænset hvad jeg har lavet til æblegrød og frosset ned til senere
Ælt den derefter hurtigt igennem og afvej 20 stykker á 90g, spænd dem op som boller og overdæk dem med film og stil dem til efterhævning. Tænd ovnen på 250 grader og efter 20 minutters tid kan bollerne klemmes flade (ca ½ cm) og vendes i durum
Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagte boller om søndagen. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
Vi kan godt lide lidt groveboller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Spinatbollerne er lavet på hvedemel + fuldkornsmel for mere grove og mættende boller. De her spinatboller er nemlig virkelig gode til sandwich, madpakker og frokost på farten, og så er de fryservenlige