Grove koldhævet boller opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

helt sikkert eksperimentere med andre, mere grove melsorter og måske. Er hoppet med på bølgen med “verdens bedste brød” som bliver bagt i
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg er totalt afhængig af CLaus Meyers honningkagesnitter. Sidste år lavede jeg dem selv og de var rigtig nemme at lave og smagte fantastisk
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Vi boede ved Westborune Grove i Bayswater og den sidste dag gik vi til Portobello Road i Notting Hill og kiggede og spiste frokost på Gails
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Riv kødet fra confit de canard stykkerne i grove strimler og bland alle ingredienserne sammen til en frisk salat
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Rens champignon og skær dem i grove skiver. tilsidst kødbollerne i. spidskål og asparges og skær i grove stykker
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1 bagekartoffel, skrællet og i grove tern. Dejlig fyldig suppe til en kold aften og en fantastisk måde at få en masse kål på
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Skær æble og avokado i grove tern. I går fandt min mand grillen frem fra kælderen. Det (og så det gode vejr selvfølgelig) fejrede vi med grillpølser fra Gourmandiet og en god blomkålssalat
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fik en masse æbler af min morfar forleden. Jeg har ikke nogen særlig stor fryser, så det er meget begrænset hvad jeg har lavet til æblegrød og frosset ned til senere
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fjern de grove stilke og skyl bærene. I weekenden var jeg på besøg hos min mor sammen med ungerne og min søster
grove pitabrød

grove pitabrød

Ælt den derefter hurtigt igennem og afvej 20 stykker á 90g, spænd dem op som boller og overdæk dem med film og stil dem til efterhævning. Tænd ovnen på 250 grader og efter 20 minutters tid kan bollerne klemmes flade (ca ½ cm) og vendes i durum
Top lækre koldthævet grovboller!

Top lækre koldthævet grovboller!

Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagte boller om søndagen. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
Grahamsboller - nemt og lækkert

Grahamsboller - nemt og lækkert

Vi kan godt lide lidt groveboller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Koldhævede skagenslapper

Koldhævede skagenslapper

Skagenslapper er ofte lidt grove rundstykker eller morgenstykker med solsikkekerner i bunden og birkes på toppen
Spinatboller med hytteost og solsikkekerner

Spinatboller med hytteost og solsikkekerner

Spinatbollerne er lavet på hvedemel + fuldkornsmel for mere grove og mættende boller. De her spinatboller er nemlig virkelig gode til sandwich, madpakker og frokost på farten, og så er de fryservenlige
Sundere chokoladeboller

Sundere chokoladeboller

En gammel kending er poppet frem igen, nemlig mine højt-elskede chokoladeboller. Bag til sidst bollerne i ca