Grove boller uden mel opskrifter

Grove boller i dampovn

Grove boller i dampovn

Idag skulle det være og jeg har valgt at lave en portion dej til groveboller. Jeg har været meget spændt på at afprøve den med damp og på om mit brød og mine boller ville blive bedre
Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Jeg fik nemlig for et stykke tid siden tilsendt en ordentlig portion af forskellige oliven fra Gaea, en græsk producent som også kan købes i Danmark, som blandt andet producerer økologiske oliven, der pakkes i poser uden væske og konservering for at forbedre smagen
Grove boller med æble og valnødder

Grove boller med æble og valnødder

H. v. i. s. m. a. n. k. l. d. e. t. g. r. o. u. b. ,. h. y. p. å. f. æ. ø. B. G. (. 1. 5. ). 0. 2. j. c. ½. 3. M. -. D. 7. S. O. F. I
Grov knækbrød....det sunde fedt!

Grov knækbrød....det sunde fedt!

Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
Grove pølsehorn

Grove pølsehorn

Hvedemel. Jeg har for noget tid siden bagt disse lækre grove pølsehorn. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt
Grove chapati med krydrede kikærter

Grove chapati med krydrede kikærter

Bland alle ingredienserne og form fire boller af dem, som du ruller heeelt tyndt ud. hvedemel. Riv den herefter på den grove del af rivejernet, og bland med yoghurt, salt, peber og det knuste fed hvidløg
Grove Rundstykker med Hytteost

Grove Rundstykker med Hytteost

J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. i. å. l. æ. v. h. u. y. m. S. B. ,. ø. H. D. j. b. c. G. R. 1. 6. I. 5. 0. 2. 3. (. ). ½. F. T. Æ. 4
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Æblerne giver en dejlig fugtighed, og så er dejen nem at lave og fyldt med havregryn og lidt fuldkornsmel, der gør dem grove, giver mere bid og mæthed
Grove burgerboller

Grove burgerboller

Form stykkerne til boller og tryk dem flade. Sæt burgerbollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse, ca
Grove Squashboller

Grove Squashboller

Squashen i dejen gør bollerne lækre og svampede, synes vi og uden at de er helt proppede med squash. Himmelfartsferie, hvor heldig kan vi være
Grove kuvertbrød

Grove kuvertbrød

Vi ville gerne have lidt nybagt brød til rejer og hønsesalat så jeg har taget udgangspunkt i koldhævede brød men med den ændring at jeg har lavet dem grovere ved at udskifte noget af melet med rugmel og grahamsmel, ligesom jeg har formet dem til boller/trekanter istedet for brød
GROVE MORGENBOLLER

GROVE MORGENBOLLER

Gode til morgenmad med ost og marmelade, eller som sandwichboller til frokost med f. De består af rugmel og hvidhvedemel, så det er nogle tunge "drenge"
Grove sesamboller

Grove sesamboller

hvedemelÆg til penslingSesamfrø til drys. Skønne grovboller med knækkede hvedekerner. Grahamsmel blandes i og hvedemelet tilsættes lidt ad gangen